Compra on-line Petició d'ofertes Catàleg de productes

Empresa

QUIFRANSA inicia les seves activitats l'any 1974, essent les principals la comercialització i distribució de productes químics en els sectors petroquímic, químic, nuclear, indústria tèxtil, paperera, agrícola, assessorament en temes residuals, depuració i potabilització d'aigües, gestió de parcs d'emmagatzematge de productes químics, etc. Les seves instal·lacions estan situades al Polígon Industrial de Constantí, C/Alemanya, s/n, en el terme municipal de Constantí (Tarragona).

Aquestes disposen dels mitjans de protecció que exigeixen les normatives d'emmagatzematge i són manipulades per un equip de professionals experimentats.

Ocupa una parcel·la de 7.500 m2 distribuïts en:
EDIFICI CENTRAL Un edifici de 3.000 m2 aprox. on estan les oficines, laboratori, magatzem interior i taller de manteniment.MAGATZEM EXTERIORLa resta és magatzem exterior. Està dividit en zones degudament senyalitzades i identificades:

• Zona Central: En aquesta estan ubicats 20 dipòsits d'emmagatzematge de productes químics, amb una capacitat d'entre 30 i 50 m3. Es realitzen les operacions de càrrega, descàrrega de cisternes, contenidors, envasat...

• Zona protegida per a l'emmagatzematge de productes inflamables acondicionada segons Reglament ATEX.

• Diferents zones d'emmagatzematge de producte envasat.

• Zona de preparació i expedició de productes.

• Zona de recepció de productes.

• Productes rebutjats, emmagatzemats per a la seva posterior gestió.

• Diversos.

Certificacions de Qualitat i Mediambient

QUIFRANSA obeint a les necessitats dels diferents sectors als que dóna serveis, ha desenvolupat uns Sistemes de Gestió basats en les Normes ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, implantats i certificats, i un Sistema de Gestió de la Prevenció, d'acord amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals nº 31/1995 de 8 de Novembre.

Política de gestió

L'empresa QUÍMICA DEL FRANCOLÍ, S.A. situada en el Polígon Industrial de Constantí, es dedica a la compra, venda i distribució de Productes Químics al major, incloent les activitats d'emmagatzematge i manipulació d'aquests productes.

La Direcció de QUIFRANSA és conscient que la Qualitat dels seus productes i serveis, la Protecció de l'entorn i la Prevenció de riscos laborals s'ha de tenir present en el desenvolupament dels processos i activitats que es duen a terme a QUIFRANSA. Per aquest motiu l'empresa es compromet a integrar els conceptes de satisfacció de clients, desenvolupament sostenible i seguretat i salut dels treballadors en la política corporativa.

+ info

Qui som? Què fem? Conèixe'ns!!


Horari d'atenció al client

De dilluns a dijous:
Matins de 8 h. a 13 h.
Tardes de 15 h. a 18 h.

Divendres i vigílies de festius:
De 8 h. a 13 h.